Explozie La Petromidia / O explozie puternică a avut loc la Petromidia Năvodari ... / Patru persoane au suferit arsuri.

Explozie La Petromidia / O explozie puternică a avut loc la Petromidia Năvodari ... / Patru persoane au suferit arsuri.. O explozie puternica, urmata de un incendiu, a avut loc, vineri la amiaza, la petromidia navodari. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă dobrogea informează că, în urma exploziei de la rafinăria. Petromidia este în prezent cea mai mare rafinărie din românia. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor. O explozie a avut loc duminică după amiază la rafinăria petromidia.

Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Trei muncitori de la rafinaria petromidia navodari au ajuns aseara la spital. Isu constanța confirmă existența a două persoane rănite. O explozie puternica, urmata de un incendiu, a avut loc, vineri la amiaza, la petromidia navodari. O explozie a avut loc la rafinăria petromidia năvodari cu puțin timp în urmă.

O explozie puternică a avut loc la Petromidia Năvodari ...
O explozie puternică a avut loc la Petromidia Năvodari ... from project-e.ro
Din primele informații, două persoane au fost rănite. Alte patru persoane au fost rănite. Situația celor doi arși internați la spital clinic județean de urgență constanța. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. O explozie puternica a avut loc, duminica, la rafinaria petromidia. Cei patru răniţi în explozia produsă la rafinăria petromidia năvodari au suferit arsuri grave, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă judeţean constanţa, claudia tatarici. O explozie puternică a avut loc la petromidia năvodari. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor.

În jurul orei 19:00, incendiul a fost localizat şi era ţinut sub control, pentru ca să fie lichidat în jurul orei 19:20.

Patru persoane au fost rănite. Totodată, o persoană este dată dispărută. Trei muncitori de la rafinaria petromidia navodari au ajuns aseara la spital. Persoanele din zonă au primit mesaj să părăsească de urgență zona. Petromidia este în prezent cea mai mare rafinărie din românia. Inspecţia muncii va iniţia, începând cu data de 29 august 2016, o acţiune de control în toate unităţile de prelucrare a ţiţeiului din ţară, a anunţat dantes nicolae bratu, inspector general de stat. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă dobrogea informează că, în urma exploziei de la rafinăria. Directorul general al rompetrol rafinare, felix crudu, a explicat că nu a fost vorba de o eroare umană la baza producerii exploziei de la rafinăria petromidia din năvodari. O explozie a avut loc duminică după amiază la rafinăria petromidia. Cei patru răniţi în explozia produsă la rafinăria petromidia năvodari au suferit arsuri grave, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă judeţean constanţa, claudia tatarici. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor. O explozie a avut loc la rafinăria petromidia năvodari cu puțin timp în urmă.

Cei patru răniţi în explozia produsă la rafinăria petromidia năvodari au suferit arsuri grave, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă judeţean constanţa, claudia tatarici. Este vorba despre o explozie la parcul de rezervoare al rompetrol midia navodari. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort. Explozie la rafinăria petromidia năvodari, azi 2 iulie 2021. O explozie puternica, urmata de un incendiu, a avut loc, vineri la amiaza, la petromidia navodari.

ULTIMA ORĂ// Explozie la o Rafinăria din România ...
ULTIMA ORĂ// Explozie la o Rafinăria din România ... from 73696e74657a61.ultracdn.net
Mai multe persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp. Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral. Trei muncitori de la rafinaria petromidia navodari au ajuns aseara la spital. O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă dobrogea informează că, în urma exploziei de la rafinăria. Isu constanța confirmă existența a două persoane rănite. Explozie la rafinăria petromidia năvodari, azi 2 iulie 2021. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort.

O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari.

Un barbat a suferit arsuri grave. Alte patru persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă dobrogea informează că, în urma exploziei de la rafinăria. Purtătoarea de cuvânt a isu constanța a anunțat că la acest moment sunt cinci persoane rănite și una dispărută. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort. O explozie a avut loc duminică după amiază la rafinăria petromidia. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Tone de benzină şi peste 2,6 mil. Alte patru persoane au fost rănite. O explozie a avut loc la rafinăria petromidia năvodari cu puțin timp în urmă. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost.

Totodată, o persoană este dată dispărută. Patru persoane au fost rănite. Alte patru persoane au fost rănite. Trei muncitori de la rafinaria petromidia navodari au ajuns aseara la spital. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort.

Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Un bărbat dat ...
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Un bărbat dat ... from www.gazetaromaneasca.com
Inspecţia muncii va iniţia, începând cu data de 29 august 2016, o acţiune de control în toate unităţile de prelucrare a ţiţeiului din ţară, a anunţat dantes nicolae bratu, inspector general de stat. Explozie pe platforma petromidia, judeţul constanța, vineri la prânz. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Patru persoane au suferit arsuri. Cei patru răniţi în explozia produsă la rafinăria petromidia năvodari au suferit arsuri grave, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă judeţean constanţa, claudia tatarici. Petromidia este în prezent cea mai mare rafinărie din românia. O explozie puternică a avut loc la petromidia năvodari. Este vorba despre o explozie la parcul de rezervoare al rompetrol midia navodari.

A fost declanșat planul roșu de intervenție.

O explozie puternica, urmata de un incendiu, a avut loc, vineri la amiaza, la petromidia navodari. A fost declanșat planul roșu de intervenție. Tone de benzină şi peste 2,6 mil. Explozia nu a fost urmată de incendiu şi a fost soldată cu trei răniţi, care au suferit arsuri uşoare. Petromidia este în prezent cea mai mare rafinărie din românia. Patru persoane au fost rănite. Cei patru răniţi în explozia produsă la rafinăria petromidia năvodari au suferit arsuri grave, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă judeţean constanţa, claudia tatarici. Este vorba despre o explozie la parcul de rezervoare al rompetrol midia navodari. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă dobrogea informează că, în urma exploziei de la rafinăria. Isu constanța confirmă existența a două persoane rănite. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Un accident de munca a avut loc in complexul petromidia. A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook